Call for Papers: SİU 2022

Aralık 2, 2021

30. Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları (SİU) Kurultayını bu yıl, 16-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında Safranbolu’da karma etkinlik olarak düzenleniyor.

Bahçeşehir Üniversitesi’nin organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan kurultayla ilgili bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz:

Sizler, özgün araştırmalarınızı paylaşmak üzere Safranbolu’ya davetlisiniz. Gelemeyen katılımcılara da çevrim içi bildiri sunma olanağı sunulmakta.

Bu tarihi Anadolu kasabasında buluşmak dileğiyle, saygılarımızı sunarız.

The 30th Signal Processing and Communication Applications (SIU) Congress will be held as a hybrid event in Safranbolu between 16-18 May 2022.

You can find information about the congress, which will be held with the organization of Bahçeşehir University, by clicking here:

You are invited to Safranbolu to share your original research. Participants who cannot attend are also offered the opportunity to submit papers online.

We look forward to meeting you in this historical Anatolian town.